lauantai 2. maaliskuuta 2013

Lisää arkiston aarteita

Eipä ole tullut nähtyä kovin jänniä unia koko viikkoon. Kaivoin siis arkistosta unen, joka omasta mielestäni lienee yksi kaikkien aikojen huvittavimpia uniani. Tämä on kirjoitettu ylös toukokuussa 2008.

Pidin yleisön edessä esitelmää aiheesta, josta olin tehnyt suuren, uraauurtavan tutkimuksen: patsaiden ja veistosten sukupuolielämästä. Onko sitä? Mitä siitä tiedetään? Miten patsaat, jotka ovat kovaa kiveä tai metallia pystyvät penetraatioon?

Metallisilla patsailla tapahtuu niin, että naispuolisen patsaan ulkosynnyttimet kuumenevat todella kuumiksi. Niin kuumiksi, että metalli pehmenee. Tällöin miespuolinen patsas voi työntyä naispuolisen patsaan sisään. Toisin kuin meillä lihallisilla ihmispoloilla, naispuolisia patsaita ei voi millänsäkään ottaa väkisin.

Koska naispuoliset patsaat sananmukaisesti käyvät kuumana coituksen aikana, miespuolisten patsaiden osat yleensä hieman tummuvat siinä hommassa; kannattaa siis museoissa ym. paikoissa tarkkailla miespuolisia alastonpatsaita, sillä niiden ulkoisesta olemuksesta voi päätellä ovatko ne koskaan "tehneet sitä"!

Koska patsaat voi olla tehty erilaisista metalleista tai niiden seoksista, niillä on myös erilainen sulamispiste. Niinpä voi miespuoliselle patsaalle käydä köpelösti, jos naispuolinen patsas on liian kuuma. Varovainen pitää siis patsaan olla...

Yleisön joukossa joku kysyi minulta, että mitenkäs sitten on kivipatsaiden laita? Valitettavasti tässä vaiheessa heräsin... Olisin ihan mielelläni itsekin kuunnellut esitelmäni loppuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi