maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ei paljoo kiinnosta

Minulle annettiin ilmaiseksi lippu Tappara vs. Jokerit -jääkiekko-otteluun. Minun oli pakko mennä sinne, vaikka harva asia maailmassa kiinnostaa minua vähemmän kuin jääkkiekko. Katsomo muistutti enemmän jättiläiskokoista teatterin katsomoa ja kiekkoilukin taidettiin heijastaa valkokankaalle. Siltä se ainakin näytti. Mutta ei kiinnostanut.

Loppuyöstä näin pelkkiä seksiunia, mutta itsesensuuri iskee. Ei niissä nyt mitään kovin erikoista ollut, joten lukija ei menetä mitään mielenkiintoista.

2 kommenttia:

 1. Rva Lotina oli hauska, kiinnostamaton kiekko vielä parempi. Ei unena, vaan muuten. Jos pitää blogia anomyymisti, miksi sensuroida? Lukijat haluavat kumminkin aina seksiä ja väkivaltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoisa Anonyymi

   Itsesensuuri iskee siksi, koska uneni loppuosa oli joiltain yksityiskohdiltaan hyvin vaikeasti tekstiksi muotoiltava, mutta tämä seksiuneni ei oikeastikaan ollut kovin mielenkiintoinen. Lyhyesti: hotellihuone, Surku ja mies, Surku ja nainen, Surku ja mies ja toinen mies. Miehen nimi oli Jouko, mikä oli vähän outoa, mutta se lainautuu Väinö Linnan "Täällä pohjantähden alla" -romaanitrilogian viimeisestä osasta, jonka sain luettua loppuun viikonlopun aikana.

   Poista

Jätä kommenttisi