tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lifestyleä kerrakseen

Jokin television sisustusohjelma teki muutosta kotiin, jossa asui mies ja nainen. Koti oli tumma, siellä oli avotakka, lattiamattoja, kirjahyllyjä ja kaikenlaista tavaraa. Muutoksella kodista tuli tehdä ”raikas, valoisa ja ilmava”. Kirjahyllyt vietiin pois, kuten melkein kaikki muukin irtaimisto. Lopulta ainoat huonekalut olivat kaksi pöytää ja oudosti revityllä ja solmitulla lakanakankaalla päällystetyt tuolit. Kaikki oli maalattu valkoiseksi, mutta ikkunoissa oli värikkäät verhot ”tuomassa piristystä”. Minä olin imuroimassa pölyä lattialta ja kuuntelin sivusta, kun pariskunnan nainen antoi kameralle lausuntojaan uudesta sisustuksesta. Kesken kaiken hän puhkesi itkuun, koska mies oli lähtenyt matkoihinsa ja heille tuli lopullinen ero. Hän alkoi tilittää parisuhteensa ongelmia. Haastattelija oli aivan hämmingissä, koska tällainen ei selvästikään kuulunut sisustusohjelman konseptiin.

Samalta televisiokanavalta tuli myös oikeita gladiaattoritaisteluita (!) ja opetusohjelma ”Näin pelataan krikettiä”, jossa aikuiset leikkivät pienillä nukeilla hyvin totisina.

1 kommentti:

  1. Juuri näin! Tämän ohjelman minäkin olisin halunnut nähdä. Puuttui vaan, että mies olisi lähtenyt livenä. "Saatana, suosikkituolinikin heitettiin pois tuon sisustajahinttarin käskystä. Nyt lähden minäkin!" Miksei näitä ikinä näytetä, varmaan käy kumminkin usein...? Viimein pisara se sisustusohjelmaan joutuminen olisi sille miespololle ollut.

    VastaaPoista

Jätä kommenttisi