maanantai 27. toukokuuta 2013

Verisiä kauhistuttavuuksia arkistosta

Tämä unipäiväkirjan palanen on vuodelta 2007, mutta valitettavasti tarkempi päivämäärä on jäänyt merkitsemättä. Tuoreemmista unista ei vieläkään irtoa oikein mitään kirjoitettavaksi asti.
Ensimmäisestä unesta muistan sen, kuinka jotkut kaksi FBI-agentttia (joiden ulkoisesta olemuksesta tuli X-fileet mieleeni) jäljittivät kadonneita ihmisiä. Asiaan liittyi joku parturi (Sweeney Todd -elokuva oli ensi-illassa 2007!) ja sitten samassa rakennuksessa sijaitseva pizzeria. Pitsapaikan omistajalla oli yllään verinen essu ja lopussa päädyttiin suureen ja korkeaan huoneeseen, jonka alaosassa oli monimutkainen lihamyllysysteemi. Alkupäässä oli niin iso suppilo, että ihmiset mahtuivat siitä kokonaisina läpi ja jauhautuivat pitkän kierroksen aikana ihan muusiksi. Toisesta päästä tuli sitten ulos makkaroita. Näky oli aika yököttävä, koska irrallisia ihmisen osia näkyi siellä täällä ja koko systeemi oli sottainen.
Tässä kohtaa heräsin ja ajattelin: hyh, millainen uni. Yritänpä uneksia hieman mukavamman unen seuraavaksi.
Lopputulos oli uni, jonka alussa oli kaksi miestä. Ne makailivat edellisen unen taloa muistuttavassa paikassa. Toisesta tuli mieleen Eddie Murphy tjsp. Miehellä oli iso hymy ja kaunis, keltainen teepaita päällä. Toisella miehellä oli sininen paita ja silmälasit. Keltapaitainen mies oli niin ihastunut sinipaitaiseen mieheen, että leikkasi toisen jalkansa irti ja antoi lahjaksi... noh, tämä toinen mies olikin semmoinen sekoboltsi, että innostui tämän lahjasta niin paljon, että alkoi sitten ilokseen listiä toisia ihmisiä. Alkuperäinen teepaitamies oli säikähtänyt, lähtenyt karkuun ja säilynyt hengissä. Sekoboltsimurhaajamies oli kerännyt kaikkien tappamiensa ihmisten ruumiit isoksi lieriönmuotoiseksi keoksi, jonka ympärillä oli rautalankoverkko. Päällimmäisenä makaili mies itse aurinkotuolilla ja alkoi potea kauheita tunnontuskia kyynelet silmissään. Sitten mies päätti, että hänen pitäisi irrottaa itse toinen jalkansa ja antaa lahjaksi sille keltapaitaiselle miehelle, niin kaikki muuttuisi taas hyväksi.
Heräsin taas ja ajattelin, että eihän tästä nyt mitään tule, kun vain tämmöisiä unia näen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi