torstai 23. toukokuuta 2013

Pieniä palasia

Unipäiväkirjaani ei ole tullut uusia merkintöjä viikkoon. Uneni ovat olleet katkonaisia ja hyvin… visuaalisia. Jos voisin tai osaisin piirtää tai animoida niitä, voisin julkaista täällä jotain. Pikkuruisia ”hiiren saunavastoja ja –kiuluja”. Omituisia tasohyppelypelejä ja punaisia kuulia. Yksinäinen vuori, jossa on outo lisuke, mutta pilvi peittää näkymän. Pyramideja.

Muutamia irto-otoksia viimeviikon unista:

  • Näin, kuinka miestä ammuttiin rintaan. Kun luoti osui, miehen paita katosi jäljettömiin ja mies kaatui maahan yläkroppa paljaana. Minulta kysyttiin, että enkö minä muka tiennyt, että ainahan se menee noin, kun ampuma-aseilla tapetaan ihmisiä.
  • Työkaverihenkilö kertoi ”kuuden päivän viininjuontipäiväkirjasta”. Hän oli kaverinsa kanssa juonut kuudessa päivässä kuusi pulloa viiniä ja pitänyt samalla päiväkirjaa. Se oli mukamas jotenkin hurjan hauskaa tekstiä, vaikka minua ei naurattanut yhtään.
  • Menimme autolla ”vapaaherranmaalle”, nimittäin kesämökille Ruotsiin. Matkalla oli valtavia ylämäkiä, joiden aikana tie muuttui yksisuuntaiseksi. Takaisin tullessa ei siis pääsisi alamäkeen, vaan pitäisi kiertää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi