perjantai 31. toukokuuta 2013

Tuoreempaa

Tämän viikon unia:
  • Muudan… kutsukaamme häntä nyt vaikkapa Emmiksi… osallistui television laulukilpailuun kansallispuku päällään. Ihmettelin ääneen: ”Mitä se nyt tuolla lailla osallistuu laulukilpailuun, vaikka ei osaa laulaa yhtään”.
  • Martti Servo ja Napander jokin kolmen hengen kokoonpano esitti kolme kertaa kolmen kappaleen ”setin” meidän parvekkeellamme, sillä asuimmekin kerrostalossa. Parvekkeelta ei näkynyt muuta, kuin valtava seinämä toista kerrostaloa. Äitini oli varannut neljän ruokalajin illallisen neljälle hengelle kalliissa ravintolassa ja oli siitä innoissaan.
  • Toisessa unessa asuimme hieman erimallisessa kerrostalokämpässä. Avasin hylätyn kylpyhuoneen oven. Altaassa oli lapiollinen kamalan hajuista pilaantunutta ruokaa, mutta puhdistin sen pois. Sitten huomasin unohtuneen akvaarion, jonka vesi oli lähes haihtunut ja pinnalla oli kuolleita kaloja. Poistin kuolleet kalat ja laitoin akvaarioon uutta vettä. Kuin ihmeen kaupalla siellä olikin paljon eläväisiä ja hyvinvoivan näköisiä kaloja ja kasveja. Ihalilin niitä, mutta hieman huolestuneena mietin, muistaako kukaan tulevaisuudessa hoitaa tätä akvaariota. Siellä oli selkäuimarimonnejakin…
  • Makailin peiton alla erään miespuolisen henkilön vieressä ja hihittelin, kun se oli minusta niin kovin huvittavaa. Sitten mies antoi minulle kolme suukkoa otsalle (ihan sillee viattoman ei-seksuualisesti, mutta täysin yllättäen) ja minä järkytyin niistä suunnattomasti. Enkä enää hihitellyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi