torstai 13. kesäkuuta 2013

Joskus sikari on vain patonki

Viimeöinen uneni oli jälleen kerran visuaalisesti huikean yksityiskohtainen (kutsun näitä teräväpiirtouniksi), mutta tarinaltaan ja tapahtumiltaan monimutkainen, järjettömästi etenevä, aikajärjestystä rikkova ja vaikeasti selostettava. Uni oli kuitenkin täynnä kohtalaisen mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka tuottaisivat iloa freudilaiseen tulkintaan mieltyneille.
Katselin tietokoneen ruudulta tekemääni kömpelöä animaatioelokuvaa (taas!), jonka pääosassa seikkaili uimahousuihin pukeutunut mies. Elokuvan alussa hän hankki torilta siemenpussin, jossa luki ”siemenpapuja”… myöhemmässä vaiheessa hän yritti kylvää taikasiemeniä uima-altaaseen ja lopuksi hän päätyi hurjaa vauhtia etenevään junaan, joka lopussa räjähti. Hänen viimeinen repliikkinsä oli ”siemenpapuja, pyh!”. Toisaalla unessa eräs työkaverihenkilö toi tarjolle isoja, valtavan suuriksi paisuneita patonkeja. Minulla oli pääsykoe kesken, mutta patongit näyttivät niin houkuttelevilta, että pidin tauon. Yksi patonki oli ulkonäöltään kuin jättiläiskokoinen sikari.
Unessa oli hyvin paljon kaikenlaista muutakin, jota en edes viitsi yrittää kirjoittaa. Aamulla olisin mielelläni jatkanut unia, koska olin niin hyvässä ”unennäkövireessä”.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi