tiistai 1. lokakuuta 2013

Mannerheimin pullat

Olin kaupassa kahden muun tyypin kanssa, joita odottelin kassan luona. En ollut aikeissa ostaa itse mitään, mutta joku aggressiivisesti käyttäytyvä asiakas sai päähänsä, että minun pitää ostaa paketillinen ”rrruis-tattarrrrihiutaleita”. Ensin hän yritti puhua minut ottamaan niitä. Kun en innostunut, hän tarttui minuun kiinni, etten pääsisi kaupasta pois ilman moista pakettia.

Sitten heräsin oudossa valkoisessa huoneessa. Siellä oli nukkumassa muitakin. Muutamat työkaverit huusivat minulle, että nyt täällä olisi tarjolla pullaa. Vaikka olisin halunnut mieluummin nukkua, menin hakemaan. Pulla oli värjätty vaaleanpunaiseksi. Sitten alkoi surrealistinen näytelmä, jossa minut oli (minulta mitään kysymättä) laitettu marsalkka Mannerheimin rooliin. En ymmärtänyt mitään koko näytelmästä, mutta onneksi rooliini kuuluikin pelkkää pullan syöntiä. Näytelmässä oli mukana mm. ihmisen kokoisia, käveleviä "Aakkoset"-namuja ja Leningrad Cowboys.

Se oli varsin epämiellyttävää, kun syntymätön lapseni purskahti ulos kauhean verentulon myötä. Sitten heräsin, mutta huomasin, että verta oli silti lakanoissa. Onneksi jossain vaiheessa älysin herätä oikeastikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi