perjantai 4. lokakuuta 2013

Jonen karu kohtalo ja muita jännittäviä kertomuksia

Jone Nikulan näköinen mies oli murtautunut kotiini ja rikkonut yhden valokuvakehyksen ja seinällä olleen taulun. Sen jälkeen hän oli murtautunut (pelkän kyynärpäällä tehdyn iskun avulla) läpi lasiovesta ja pudonnut metrotunneliin. Siellä metrojuna ajoi hänen päänsä yli.

Menin ystäväni "Jatan" kanssa ravintolaan syömään. Hänellä oli mukanaan keinotekoinen irtojalka, jota pidimme pöydän alla. Muut asiakkaat ihmettelivät, osoittelivat ja naureskelivat ohi kävellessään. Minä aloin syödä jälkiruokaa, vaikka Jatta ei ollut vielä saanut syötyä pääruokaansa loppuun.

Sitten oli vielä sellainenkin osuus, että asuin rannalla hirsimökissä keskellä metsää kaksin teini-ikäisen tyttäreni kanssa. Minä sanoin, etten tarvitse mitään, saan metsästä kaiken tarvittavan. Näin ikkunasta valtavasti kantarelleja, joita halusin mennä poimimaan. Tytär halusi kuitenkin päästä käymään kaupungissa ihmisten ilmoilla. Suostun vastentahtoisesti hänen mukaansa ja läksin itsekin semmoisen syyn varjolla, että halusin hakea kaupasta voita, jossa paistaisin sienet. Meidän piti kävellä lähimmällä bussipysäkille usean kilometrin päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi