torstai 7. helmikuuta 2013

Paint it black

Kurkkukipu ja yskä vaivaavat, mutta en tunne itseäni tarpeeksi kipeäksi jäädäkseni töistä kotiin. Pah!

Kipeänä näen yleensä sellaisia unia, joissa joudun tekemään jotain työtehtävää uudelleen, uudelleen ja uudelleen. Viime yönä minun piti maalata kaksi ovea, mutta eihän siitä mitään tullut. Maali oli kuivunutta tai muuten vain pilalla. Telat tai siveltimet olivat kelvottomia, rikki tai kokonaan hukassa. Jossain vaiheessa hain uuden maalipurkin ja sain loistoajatuksen, miten maalaushommat sujuisivat vauhdikkaasti: kiinnitin telan akkuporakoneen terään. Idea ei toiminut.

Toisessa unenpätkässä menin ravintolaan syömään kahden muun henkilön (äiti ja tytär, jotka ovat kanssani eräässä harrastustoiminnassa) seurassa. Pöytä oli L-kirjaimen muotoinen ja tuolien asemasta pöydän ympärillä olikin WC-istuimia. Ihmettelin asiaa, mutta istahdin yhdelle pytylle. Se oli rikki ja keikkui. Sitten huomasin, että yhdessä paikassa olikin aivan tavallinen taittotuoli ja istahdin helpottuneena siihen.

Loppuyöstä Tarzania muistuttava lihaksikas mies kaappasi mummon (edellisen unenpätkän äiti) kainaloonsa ja houkutteli kanssaan uimahyppyyn korkealta jyrkänteeltä ja ”muuhunkin hauskanpitoon”. Näin uimarannan kaukana alhaalla ja minua hirvitti, vaikka minun ei tarvinnutkaan hypätä itse. Pengerretyssä rinteessä kasvoi mansikoita, joita poimimme ämpäreihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi